Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilders het Gooi

Zoekt u een professionele schilder het Gooi die kwaliteit uitstraalt? Dan bent u Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) aan het juiste adres. Van oudsher staat dit bij ons voorop, naast klanttevredenheid en continuïteit. Het doel van het bedrijf is de opdrachten op een maatschappelijk verantwoorde wijze, kosteneffectief en efficiënt uit te voeren.

SAN Schilder het Gooi - Duurzaamheid staat centraal

Duurzaamheid is een centraal begrip binnen Schildersbedrijf Amsterdam Noord. We volgen de nieuwste en meest duurzame technieken binnen het schildersvak. Daarbij hebben wij altijd oog voor het milieu. Het begrip duurzaamheid trekken wij door in de relatie met ons personeel en de partners. Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk om met een klant een MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan) op te stellen. Tegelijkertijd zijn bij het personeel dienstverbanden van 20 jaar geen uitzondering. Door deze visie kunnen wij aan al onze partners gegarandeerd consistente kwaliteit leveren.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

SAN Schilder het Gooi - Onze partners

Schildersbedrijf Amsterdam Noord is sinds zijn oprichting in 1969 uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de schilders branche. Wij zijn een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u denken aan: (semi)overheidsinstellingen, grote aannemers, de VvE (Verenigingen van Eigenaren), woningbouw coöperaties en vastgoedbedrijven. Deze markt vraagt om flexibele, snelle en zakenkundige aanbieders. De inrichting van het bedrijf zorgt ervoor dat wij zeer flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Dit doen wij door middel van een flexibele personeelsinzet, en goede contacten met gewaardeerde partners en fabrikanten binnen de schilders branche. Vanuit deze stabiele basis kunnen we opdrachten van verschillende aard en omvang probleemloos aannemen.

Bent u benieuwd of Schildersbedrijf Amsterdam Noord de juiste partner voor uw bedrijf is? Of heeft u interesse om als ambachtelijk schilder bij SAN te werken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP