Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Weesp schilder

Zoekt u naar een schildersbedrijf in Weesp met ervaring? Dan bent u bij Schildersbedrijf SAN zeker aan het juiste adres! We hebben hart voor onze klanten, maar ook hart voor onze mensen en de leveranciers met wie wij samenwerken. Vertrouwen, loyaliteit, inzet en plezier was vroeger belangrijk en is nog steeds een belangrijke waarde van onze bedrijfscultuur. Een platte organisatiestructuur met directe lijnen is voor ons de meest effectieve en efficiënte bedrijfsopzet.

Meer weten over onze rol als schilder in regio Amsterdam en Weesp? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen via het formulier op onze website of bel direct met een van onze medewerkers.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Weesp schilder gezocht? Wij staan voor u klaar!

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de markt en zijn daarnaast ook een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, ‘Verenigingen van Eigenaren’ en verschillende vastgoedbedrijven.

Ons team heeft veel kennis over verschillende activiteiten rondom schilderwerk en totaalonderhoud. Zo kunnen wij u in iedere klus voorzien van specialistische hulp. Voor makkelijke en moeilijke klussen. Groot schilderwerk, gevelonderhoud en zelfs het bewerken van een hoog plafond.

Binnenschilder in Weesp

Ook wanneer u op zoek bent naar een binnenschilder, bent u bij ons aan het juiste adres. De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. Daarom hebben wij het zo ingericht dat wij goed en snel kunnen schakelen met zowel onze eigen personeelsinzet als met externe partijen. Wij werken namelijk ook samen met vertrouwde partijen, die dezelfde normen en waarden hanteren als onze eigen organisatie. Op deze manier kunnen wij altijd probleemloos opdrachten afronden; ongeacht de aard en omvang van de klus.

Consistent vakmanschap

Hoe groot uw klus ook is, SAN ontzorgt u van A tot Z. Onze vakmannen hebben veel oog voor detail en gaan daarbij nauwkeurig te werk. Op deze manier kunnen we de geleverde kwaliteit hoog houden. We streven ernaar om efficiënt, kosteneffectief en tegelijkertijd op maatschappelijk verantwoorde wijze uw schilderwerk uit te voeren. Hierin is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Wanneer het gaat om het schilderwerk, hebben wij te allen tijde oog voor het milieu. SAN gebruikt de laatste en meest duurzame technieken binnen de branche.

Neem contact op!

Benieuwd geworden naar wat ons schildersbedrijf in Weesp voor u kan betekenen in uw zoektocht naar een betrouwbare schilder? Wacht niet en neem dan direct contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zorgen ervoor dat wij uw klus netjes afronden. Tot ziens bij Schildersbedrijf SAN!

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP