Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Zaandam

SAN is de ideale partij als u op zoek bent naar een schildersbedrijf in Zaandam. Met onze vesting in Amsterdam kunnen we binnen no-time bij u op locatie zijn. Daarnaast beschikken we over ruim 45 jaar expertise in gevelwerk, schilderwerk en totaalonderhoud. Ideaal voor als u op zoek bent naar een meerjarig onderhoudscontract. Van het herstellen van (oud) buitenschilderwerk tot het schilderen van uw interieur. Schildersbedrijf SAN helpt u verder met het verven van uw deuren, kozijnen, deurposten, raamkozijnen en overige schilderwerk. Dat doen wij niet enkel voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren.  

Is uw pand nodig toe aan een opknapbeurt? Schakel Schildersbedrijf SAN in voor al uw schilderwerk. Onze professionele vakmensen komen graag bij u langs voor een voorstel op maat. Neem contact op via de website of bel direct met een medewerker.

Het bedrijf van SAN schildersbedrijf
Het team van san

Schildersbedrijf SAN is uw partner!

De markt vraagt om snelle flexibele en zakenkundige aanbieders. Daarom hebben wij het zo ingericht dat wij goed en snel kunnen schakelen met zowel onze eigen personeelsinzet als met externe partijen. Wij werken namelijk ook samen met vertrouwde partijen, die dezelfde normen en waarden hanteren als onze eigen organisatie. Op deze manier kunnen wij altijd probleemloos opdrachten afronden; ongeacht de aard en omvang van de klus.

Het merendeel van de medewerkers werkt al sinds jaar en dag bij SAN; zo is een dienstverband van 20 jaar of langer bijvoorbeeld geen uitzondering. Korte lijnen, samenwerken, loyaliteit en luisteren naar de klant én elkaar; dat zijn enkele aspecten die wij belangrijk vinden. Net als vakbekwaamheid, inzet en op de hoogte blijven van de laatste kennis binnen ons vakgebied.

Consistent vakmanschap

Hoe groot uw klus is ook is, onze schilder in Zaandam ontzorgt u van A tot Z. Onze vakmannen hebben veel oog voor detail en gaan daarbij zeer nauwkeurig te werk. Zo houden we de geleverde kwaliteit hoog. Ook bij uw klus! Heeft u last van slijtage, vochtplekken, verkleuring of loslatende verf? Een goede verflaag doet wonderen. Zo kunt u met een onderhoudsbeurt de nodige vochtplekken, schimmels en slijtage vroegtijdig voorkomen. Met ons onderhoudspakket weet u bovendien zeker dat het schilderwerk op tijd wordt uitgevoerd.

Schildersbedrijf in Zaandam

Schakel Schildersbedrijf SAN in voor professioneel binnen of buitenschilderwerk. We werken samen met bekende partners. Van Vereniging van Eigenaren tot toonaangevende vastgoedbedrijven. Niet alleen leveren we een duurzame service, ook houden we de kwaliteit van onze dienstverlening hoog. Opgericht in 1969 mogen we onszelf inmiddels een gerenommeerd schildersbedrijf noemen die kennis heeft van de laatste schildertechnieken.

Ieder project wordt geheel probleemloos bij ons opgepakt. Waar wacht u nog op? Schakel Schildersbedrijf SAN in als uw deskundig schilder in Zaandam. Neem vrijblijvend contact op via onze website voor een passend voorstel op maat.

Schildersbedrijf SAN

SAN is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche en een gewaardeerd partner voor veel toonaangevende organisaties, zoals: grote aannemers, (semi)overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties,
‘Verenigingen van Eigenaren’ en vastgoedbedrijven.

SAN levert al meer dan 50 jaar in de breedste zin: schilderwerk en serviceonderhoud

TOP